logo
Voor een sociale slurp in uw buurt

Kledingruil

09.10

Na het afschuimen van rommelmarkten, zomer-aankopen, kasten winterklaar maken is het tijd om een nieuwe bestemming te geven aan die berg kleren... Kringloop is een idee, bewaren tot een volgende rommelmarkt is ook een idee, op zolder ploffen tussen al de rest ook,.... maar... ooit gedacht aan ruilen? Kaffie is kaffie organiseert op 9 oktober 2022 een kledingruil evenement.

Een namiddag die in het teken staat van duurzaamheid, hergebruik en vooral gezelligheid!Ook de mannen krijgen hun kans in de mannen-ruilhoek en kinderkledij ook welkom !Zonder jullie inbreng is er niks om te ruilen. Lever daarom van 26 september tot en met 7 oktober jouw kleding in (max. 6 stuks), in Kaffie is kaffie. Alles mag, zo lang het maar van goede kwaliteit is en je er echt nog een ander blij mee kunt maken. Schoenen, jassen, broeken, jurkjes, accessoires et cetera. 

Wat brengen we NIET binnen ? Kledij met vlekken, uitgerekte t-shirts, pluizige truitjes, dingen die je gratis kreeg,... Of kom met je 6 stuks de dag zelf langs. Na goedkeuring gaan ze in de rekken. Jij ontvangt 6 kleedbonnen waarmee jij ondertussen iets nieuw kan kiezen. 

WAAR ?
kaffie is kaffie - buurtzaal de Vaart

TIJDSTIP?
Open van 13u30 tot 18u. Ruilen kan van 13u30 tot 17u30

GRATIS INKOM - BAR DOORLOPEND OPEN

DOORLOPEND OOK REPAIRCAFé TEXTIEL VOOR AL JE KLEINERE HERSTELLINGEN AAN JE KLEDIJ!!

Routebeschrijving
februari