logo
Voor een sociale slurp in uw buurt

Over Ons

WELKOM in Kaffie is kaffie ! Een buitengewoon koffie/eethuis in Gentbrugge!

we zijn open elke dag (di tot vrij) voor ontbijt en lunch, aperitief of gewoon een kaffie en gebak. Reserveren enkel nodig vanaf 8 personen.

elke donderdag blijven we open tot 23u ('s avonds nog soep en croque'jes te verkrijgen) en op vrijdag blijven we open tot 21u en is de keuken open van 18u tot 20u met nog mogelijkheid tot eten van een dagschotel. 

op het menu staan soep, belegde boterhammen, croque'jes met of zonder slaatje en elke dag een versbereide dagschotel (altijd een veggie optie). 

Kaffie is kaffie is een sociaal koffie/eethuis en dat zie je ook aan onze prijzen. We proberen te differentiëren om zo de mensen die het financieel moeilijker hebben toch de mogelijkheid te geven iets te komen eten/drinken in Kaffie is kaffie.

♥ wie kiest om het steuntarief te betalen, betaalt een stukje mee in een maaltijd voor de mensen die minder geld te besteden hebben
♥ voor mensen met een ééntje (verhoogde tegemoetkoming / leefloon) hebben we een sociaal tarief. Zij kunnen tweemaal per week een dagschotel aan 6€ eten of elke dag soep met brood voor 2.00€ (op vertoon van je mutualiteitsklevertje kan je een kaartje krijgen bij Lies of Lien), ook voor bepaalde drankjes betaal je maar 1.50€

naast lekker eten en een hartverwarmende kaffie organiseren we ook heel veel leuke activiteiten: volg deze hier of via onze facebookpagina !

heb je zelf een idee voor een toffe buurtactiviteit ? stuur een mailtje naar info@kaffieiskaffie.be en we bekijken wat mogelijk is !

er is geen privé gebruik van de zaal mogelijk. Meer zalen vind je via Stad Gent: https://zalenzoeker.stad.gent/

wil je de zaal graag gebruiken voor een buurt-activiteit of heb je als wijkorganisatie, buurtbewoner een kleinere (vergader)ruimte nodig? meer info via buurtwerk.gentbrugge@stad.gent 

wat is kaffie is kaffie nog meer? Een sociale werkplek voor mensen met een beperking. Op zoek naar een externe tewerkstelling en je droomt er al langer van om in de horeca te werken? stuur een mailtje naar info@kaffieiskaffie.be en we bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

Kaffie is kaffie steunt ook enorm op haar vrijwilligers. Zonder hen geen Kaffie is kaffie. Boterhammen maken tijdens de middag, achter de bar overdag of op vrijdagavond, helpen tijdens een buurtactiviteit,... interesse om onze ploeg te versterken? Laat van je horen! 

WELKOM !

Routebeschrijving