logo
Voor een sociale slurp in uw buurt

Stoepaperitief en winterbabbels

21.01

Ook dit jaar kan je met je straat (Oud-Gentbrugge) meedoen aan de stoepaperitief op 21 januari! Stad Gent voorziet een klein pret-pakketje (op te halen in de week voor de aperitief). Het enige wat je moet doen is je buren warm maken en een mailtje sturen naar info@kaffieiskaffie.be of buurtwerk.gentbrugge@stad.gent

Je herkent de deelnemende straten aan de affiche ‘Welkom op het stoepaperitief in onze straat!’ aan de ramen.Tijdens het aperitief kan je genieten van een drankje en een chipje. Breng gerust ook zelf iets lekkers mee om te delen met je buren. Wij komen met onze mobiele animatieteams langs en zorgen voor extra sfeer en gezelligheid.

Zodra alle aperitieven afgelopen zijn, ben je welkom in Buurtcentrum Gentbrugge. Daar kan je tussen 12 en 14 uur genieten van een lekker soepje, een streepje muziek en een babbel met je buren.


Heb je vragen over deze activiteit? Of h

eb je hulp nodig om er bij te kunnen zijn?

Laat het ons weten. buurtwerk.gentbrugge@stad.gent, info@kaffieiskaffie.be of 09/266.86.44.

Dit is een initiatief van dienst Ontmoeten en verbinden in samenwerking met kaffie is kaffie vzw, let's save food vzw, de schaakclub 9050, Yoga in het buurtcentrum, de buurtkajaks en Gentbrugge Feest.

Routebeschrijving