logo
Voor een sociale slurp in uw buurt

Vuurtoren - Sessie 3 - Fleet Mood

03.03

We geraken helemaal in de Mood voor Fleetwood Mac tijdens deze derde sessie van Vuurtoren. 

  • Iedereen welkom vanaf 19u30. 
  • Concert start om 20u. 
  • Bar blijft nadien open tot 23u. 

Wat mag je verwachten? Wie is FLEET MOOD ?

Fleetwood Mac is back? 't Zal wel zijn!

Elke keer hun muziek door de luidsprekers klinkt, vult de ruimte zich met een warme nostalgie.

Vermoedelijk herken je dit gevoel…
Allemaal verliefd op deze sfeer, besloten de Fleetmood-leden dat ze hun eigen hommage wouden brengen.
Ze doen dit op een manier die je meteen katapulteert naar de tijd van toen.

Een ode, met alle warmte en karakter van het origineel.
Fleetmood brengt een gevarieerde greep uit zowel `The Early years` als het latere werk en kan zo jong en oud bekoren...


Elle Verstraeten - Lead Vocals
Marijke Hellemans - Guitar
Koen Onderbeke - Guitar
Hadewijch Vermeire - Bass & Backings
Pieter-Jan Jordens - Drums & Backings


-met de steun van Stad Gent-

Routebeschrijving
23.03

Note to self - schrijfsessie

‘Note to Self’ sessie : waar de kracht van woorden impact hebben

Een sessie waar je samen met gelijkgezinden tot rust komt en tijd neemt om jezelf te ontdekken door middel van schrijven. Via oefeningen, gegrepen uit het leven en populaire cultuur, kom je dichter bij jezelf. Elke sessie gaat om een specifiek thema.

Stel dat je jezelf een reminder zou moeten sturen. Een dagelijkse herinnering dat je waardevol bent? Dat jouw verhaal ertoe doet. Wat zou je neerschrijven? Ontdek het door deel te nemen aan een Note to Self sessie.

Gedurende een schrijfsessie van anderhalf uur schrijf je voor jezelf omringd door gelijkgezinden. Via oefeningen en schrijfopdrachten, gegrepen uit het leven en populaire cultuur, kom je dichter bij jezelf.Wil je graag tot rust komen? Opnieuw in relatie staan met jezelf en je tegelijk verbonden voelen met anderen? Neem deel aan een Note to Self sessie waar de kracht van woorden ertoe doen.

In het kader van Black History Month Belgium organiseer ik de eerste Note to Self: I am not (your) Superwoman sessie.Een sessie waarbij ik me focus op het stereotype van de sterke (zwarte) vrouw en de ruimte creëer om samen de badge af te nemen. Aan de hand van oefeningen gegrepen uit het dagdagelijks leven en mainstream media nemen we deze badge onder de loep. We geven er een andere betekenis aan die dichter bij onszelf staat.

Voor wieVoor zwarte en bruine vrouwenVoor zij die eventjes tot rust willen komen los van alle verwachtingen en vooroordelen die er (kunnen) bestaan over hen.

Praktisch

- Donderdag 23 maart om 19u30 tot 21u, welkom vanaf 19u.- Buurtcentrum De Vaart; Emiel Hullebroeckplein 1, 9050 Gent- Inschrijven kan via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScpxAiGZnCZS7BQGwT5ZUJjJAPtgL17nXpwlALocUuHec5cGg/viewform- 6€/persoon- Maximaal 8 deelnemers- Mijn voornaamste rol is faciliteren- Dit is geen workshop creatief schrijven dus schrijfervaring is niet vereist- Mogelijkheid tot reflectie zowel op papier als via voice- notes.